lauantai 18. lokakuuta 2008

Kyssäkaalipihvit ja itämainen itusalaatti

Nämä kyssäkaalipihvit olen julkaissut vanhassakin blogissa, mutta on sen verran hyviä, että täytynee tehdä se tässä uutukaisessakin. Unohdin kokonaan kovassa nälässä esikeittää kyssäkaalikiekot, mutta ei se oikeastaan haitannu. Tulos oli kivan rapasakka. Itusalaatista tuli tosi hyvää! Nyt täytyy alkaa äkkiä idätyshommiin, että saan tehdä lisää tätä.

Kyssäkaalipihvit:

noin sentin paksuisia kyssäkaalikiekkoja

kananmuna

ruiskorppujauhoa maustettuna suolalla, mustapippurilla ja paprikalla

rypsiöljyä

Esikeitä kiekot napakoiksi vedessä, jos haluat. (Minä en enää; säästyy samalla energiaa!) Kääntele ensin rikki vatkatussa munassa ja sitten maustetuissa korppujauhoissa. Paista öljyssä.

Itusalaatti:

n. 2 dl mungpavun ituja

pätkä kurkkua

1 valkosipulinkynsi

1 rkl soijakastiketta

1-2 rkl makeaa chilikastiketta

Sekoita kaikki aineet ja sekoita hyvin. Anna maustua hetki jääkaapissa ennen tarjoilua.

Ei kommentteja: