lauantai 24. tammikuuta 2009

Pydäriä

Pitkästä aikaa pyttipannua. Aina yhtä namia ja hyvää "kaatopaikkaruokaa".



Pyttipannu (3:lle)

7 keitettyä perunaa
1 sipuli
3 valkosipulinkynttä
loraus rypsiöljyä
1 rs siitakesieniä
½ pkt kylmäsavutofua
lohko parsakaalta
½ pss hernemaissiporkkanaa
sekalaisia kasviksia (ruusukaalen ja Andalusian sekoituksen jämät)

½ tl suolaa

chilimaustetta, mustapippuria

timjamia, oreganoa

Paista paloiteltuja perunoita, sipuleita, sieniä ja tofua öljyssä, lisää myös parsakaali. Kun parsakaali on napakan pehmeää, lisää loput kasvikset ja paista vielä hetki. Mausta lopuksi ja tarjoa lisänä mieluusti tomaattilohkoja.

Ei kommentteja: