Taas vaihteeksi jämäpotuista, joita oli kyllä hyvin vähän (4 miniminipottua), jotain perunasalaatin muunnosta. Mukana on...
-kylmiä, kypsiä pottuja
-sipulia
-valkosipulia
-parsakaalta
-maissia
-papuja (Punnitse&Säästän luomupapusekoitusta)
-kirsikkatomaatteja
-tilliä
-oliiviöljyä, sitruunamehua
-yrttisuolaa, musta- ja valkopippuria
-hunajaa
Kaikki vain sekaisin ja yöksi maustumaan jääkaappiin. Kyytipojaksi ruisleipää pestolla. Naukkailin mukana myös vähän kaalisalaattia. Ostiin nähkääs eilen pari rasiaa -50% Kasvishovin kaalisalaattia. Se oli aika kuivakkaa, joten sotkin siihen vähän kastiketta(oliiviöljy, sitruunamehu, balsamico, vesi, suola, mustapippuri, kirveli) joukkoon, ja tänään se olikin oikein hyvää.
Kannattaa kokeilla silloin tällöin parsakaalta ihan raakanakin: oikein maistuvaa, ainakin minusta ja kaikki ravintoaineet säilyvät paremmin tallella. Juuri nyt onkin italialaisen parsakaalin sesonki ja isoista kaupoista sitä saa luomuna.
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti