Tofu-pastavuoka
4 dl tummaa rakettispagettia (tai vastaava määrä muuta pastaa)
noin 200 g kylmäsavustettua tofua
1 sipuli
2 valkosipulinkynttä
½ punainen ja keltainen suippopaprika
2 sellerin vartta
loraus oliiviöljyä
3/4 tl suolaa
mustapippuria myllystä
½ tl basilikaa
1 prk (2 dl) kasviskermaa
½ dl parmesaaniraastetta (soijajuustolla vegaanista)
Keitä pasta lähes kypsäksi. Kuutioi tofu ja pilko kasvikset. Ruskista tofupalat öljyssä sipulin kanssa, lisää muut kasvikset ja anna kypsyä noin 5 min. Mausta je sekoita pastan sekaan. Kaada seos vuokaan ja kaada päälle kasviskerma ja ripottele päälle juustoraaste. Paistoin muurin pesässä 45 min, sähköuunissa lämpö olisi varmaan 175-200 astetta.
Olisi saanut olla ehkä vähän enemmän sattumia, paprikat vois laittaa vaikka kokonaisina, mutta mulla oli vain puolikkaat...
Talvinen lisäkesalaatti
3 pientä porkkanaa
pieni lohko kaalta
1 omena
noin 1 dl puolukoita
Raasta porkkana ja omena, suikaloi kaali(suosittelen kokeilemman juustohöylää). Sekoita mukaan puolukat ja valmista on.
2 kommenttia:
Toi salaatti kuulostaa kivalta, täytyypä kokeilla.
Herkullisen näköistä ruokaa.Pitää kokeilla tätä.
Lähetä kommentti