Tässä keittiössä väreillä on väliä! Käytössä kasviksia monipuolisesti sesongin tuotteita suosien. Ja aina on aikaa pienelle ruokajuhlalle!
lauantai 1. marraskuuta 2008
Kun ruokaa ei laiteta
...niin silloin syödään vähän mitä sattuu... Tämä johtuu lähinnä kiireisestä aikataulusta; aamupäivä vierähti Tornion uutta kauppakeskusta katsasteassa, kotiin tultuamme minun pitikin jo lähteä tallille ja sieltä tullessa sytyttämään kynttilät haudalle. Väliajoilla olen jotain aina naukkaillut ja kaikki on ollut enemmän tai vähemmän eväs-/välipalahenkistä ja, ah, niin maistuvaa. Aamulla söin sämpylän päällystettynä eilisillä papu-porkkanapihveillä ja hapankaalisalaatilla, muutamia pähkinöitä ja ompun. Ennen tallille lähtöä sekoitin herkun luomupiimästä, leseistä(kaura, speltti ja vehnä), mustaherukoista ja piimästä(makeutta halajavalle voisin suositella hunajalisää). Tuossa illan suussa otin vielä ruisleipää kotimaisella omenalla päällystettynä, Yosan ja taas muutaman pähkinän. Omppu on ruisleivän päällä todella hyvää, kannattaa kokeilla! Pitänee tässä alkaa vielä tekemään jotain levitettä leivälle, kun olen taas syönyt pari päivää leipää ilman levitettä. Ei siinä mitään, menee se kyllä hyvin niinkin, mutta taidan silti kokeilla hamppuvoin tekoa, kun varta vasten olen hampunsiemeniäkin ostanut. Postailen sitten huomenna kokeilun tuloksia - ja varmaan tiedossa on myös muuta kokkailua tämän päivän vajauksen täyttämiseksi.
Tilaa:
Lähetä kommentteja (Atom)
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti