maanantai 17. marraskuuta 2008

Sienikastiketta ja paistettua tofua yms...


Sienikastike

2½ dl hienonnettuja sieniä, meillä kangastatteja(kuivattuja liuotettuna)
1 sipuli
tilkkanen öljyä
n. 1 rkl vehnäjauhoja
1½ dl kasviskermaa, purkin huuhteluun ½ dl vettä (siis yhteensä 2 dl nestettä)
n. ½ dl pakastepersiljaa
suolaa, mustapippuria

Kuullota sipuli ja sienet, sekoita joukkoon jauhot ja sitten neste. Anna porista 10-12 min ja mausta lopuksi.

Leikkasin tofupihvit kylmäsavutofusta ja paistoin rypsiöljyssä ja maustoin chilijauheella ja ripauksella suolaa, mitä ei tosiaankaan olisi tarvinnut. Olenpahan nyt viisaampi. Lisänä myös höyrytettyä perunaa ja parsakaalta sekä tomaattilohkoja. Oli kyllä tosi hyvää, kunnon kotiruokaa!

1 kommentti:

Luomulaakson Maria kirjoitti...

Sivuillani on sinulle jotain! :-)