Paahdettuja kesäkasviksia salaattipedillä
4 pientä punajuurta
3 pientä porkkanaa
1 pikkuinen kukkakaali
sormisuolaa, mustapippuria
oliiviöljyä
oksa tuoretta rosmariinia
lehtisalaattia
viinisuolaheinää
pätkä kesäkurpitsaa
fetajuustoa
oliiviöljyä
tuoretta oreganoa
(savustettua kalaa, esim. makrillia ja tuoretta ruohosipulia)
Kuumenna uuni 240 asteeseen. Aseta pellille kuoritut punajuuret ja pestyt porkkanat ja kukkakaali. Pirskottele päälle oliiviöljyä, sormisuolaa, mustapippuria ja rosmariinin lehtiä. Paahda 15-20 min.
Sekoita huuhdellut ja kuivatut salaatit lautasella. Lisää viipaloitu kesäkurpitsa sekä paahdetut kasvikset. Murustele pinnalle fetaa ja viimeistele oliiviöljyllä ja oreganolla.
Lisää halutessasi savustettua kalaa ja hienonnettua ruohosipulia.
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti