Pyöräytin lisäkkeeksi salaatin hengessä 'mitä jääkaapistä tänään löytyy', mutta siitä tulikin lopulta oikein hyvä. Kaverin luota löytynyt sitruunainen valkoinen balsamico kruunasi kaiken.
Sekalainen salaatti
1 pss Provencen salaattisekoitusta
70 g salaattisekoitusta, jossa rucolaa, punamangoldia ja viinisuolaheinää
nippu porkkanoita
1 kesäkurpitsa
mustapippuria, suolaa
puolikas hunajameloni
1 tlk tuorejuustotäytteisiä paprikoita
1/2 prk oliiveja
sitruunaista valkoista balsamicoa
Paloittele porkkanat ja kesäkurpitsa. Valuta päälle vähän paprikoiden öljyä, mausta suolalla ja pippurilla. Paahda 225 asteessa noin 20 min. Paloittele meloni ja paprikat. Sekoita salaatit keskenään tarjoiluastiassa, levitä päälle meloni, paprikat, oliiveja ja paahdetut porkkanat ja kesäkurpitsa. Valuta lopuksi pinnalle paprikoiden öljyä ja balsamicoa.
Jälkkäriksi oli herkullista brita-kakkua, josta valitettavasti unohdin ottaa kuvan. Välissä oli kerman lisäksi mansikoita, vadelmia ja banaania. Ihana kesäherkkua kahvin kera!
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti