kookosöljyä
kaalta
sipulia
porkkanaa
valkosipulia
luomuporsaan kasleria
hapankaalta
kukkakaalta
omenaa
paprikatahnaa
meiramia, kirveliä
Mustapekka-juustoa
papusekoitusta (valkoisia-, kidney- ja voipapuja)
Unkarista tuomani paprikatahna on kyllä kerrassaan mainiota. Laitoin sitä ruokaan aika töräyksen ja lopputuloksena olikin ihanasti unkarilaisen aromin siivittämä pataruoka. Toivottavasti löydän tätä jostain Suomestakin, on sen verran loistava tuote.
Punajuuret ja lantut paahdoin uunissa kera oliiviöljyn, sitruunamehun, hunajan, timjamin, suolan ja pippurin. Salaattikulho ja leipää rinnalle, niin jopa minunkin nälkäni saadaan tyydytettyä.
Toinen pikainen ruoka on vanha kunnon salaattilautanen.
Tällä kertaa mukana salaattia, hapan- ja kukkakaalta, kesäkurpitsaa, paprikaa, tomaattia, siitakesieniä, avokadoa, marinoitua tofua ja fetajuustoa. Sanoisin, että maistuu.
1 kommentti:
Kyllä, paprikatahna on minustakin oikein mainiota! Jos siis löydät sitä jostain niin osta mullekin lisää. Tosin paprika on mulla tällä hetkellä pannassa, mutta aikansa kutakin. On varmaan kuitenkin aika säilyvää tavaraa tuo.
Lähetä kommentti