tiistai 16. marraskuuta 2010

Ratatouille



Tämä ei nyt kyllä ole mitään kausiruokaa, mutta alkoi niin tehdä mieli ratatouillea aterian pääkomponentin vuohenjuuston kanssa. Sain tyydytettyä haluni mitä parhaimmin.

Ratatouille

oliiviöljyä
3 punasipulia
3 valkosipulinkynttä
3 paprikaa (punainen, keltainen, vihreä)
1/2 kesäkurpitsa
1/2 munakoiso
1 rs herkkusieniä
200 g kirsikkatomaatteja
2 tl provencen yrttejä
1/2-1 tl juustokuminaa
n. 1 tl suolaa
1 tl inkkarisokeria
mustapippuria
tuoretta basilikaa

Paloittele kasvikset ja kuullota öljyssä. Lisää tomaatit ja mausteet, anna hautua 10-15 min. Lisää lopuksi basilika ja tarjoa vuohenjuuston (tai fetan tai marinoidun tofun tai keitetyn viljan tai pastan) kanssa.


1 kommentti:

Jael kirjoitti...

Nami,ratatouille on hyvää,ja tuon vuohenjuuston kanssa takuulla herkkua.