sunnuntai 15. helmikuuta 2009

Italialainen pastalaatikko


Mainio Chocochili-blogi tarjosi silmieni eteen tällaisen, kerrassaan herkulliselta kuullostavan pastalaatikon reseptin. Hyvää siitä tulikin, mutta ehkä hiukan kuivaa. Taisin tehdä tomaattikastikkeesta vähän liian paksua: en laittanut siihen yhtään vettä. Lisäksi lätkäisin sen kaikki muiden aineiden päälle, vaikka ohjeessa käskettiin laittelemaan sitä kerroksittain pastan ja herneiden kanssa. No, eipä se mitään. Iloisesti olen sitä popsinut muutaman päivän ja juuri huomasin, että se on tosi hyvää kylmänäkin! Siispä se pääsee osaksi huomisen massiivista eväspakettia. Tänään laitoin tälle myös helpon kasvislisäkkeen: Maalaiskasviksia pannulle pestoon paistumaan, maustaminen yrttisuolalla.

1 kommentti:

Elina kirjoitti...

Kiva että maistui :) Kannattaa kuitenkin lisätä sitä vettä kastikkeeseen, muuten voi hyvinkin tulla aikaa kuivaa laatikkoa.