maanantai 24. lokakuuta 2011

Puistola-fanitusta

Puistolan Bistro on tuttu juttu jo ennestään, mutta mielestäni Oulun parhaimpiin kuuluva ravintola on avannut minulle täysin uuden puolen itsestään. Muutamaan kertaan olemme nauttineet tyttöporukalla viikonloppuaamusta brunssin merkeissä Delin puolella ja voi pojat! Painotan sanaa 'nauttineet'.

Poromoussekakku ja salaatti yrttiöljyllä

Suuri rooli on varmasti mainiolla seuralla, mutta ympäristö ja herkullinen ruoka eivät jää sen heikommiksi lenkeiksi. Listalta löytyy erilaisia aamiaiskattauksia, joista useimmissa lihaisilla aineksilla kuitenkin on suuri rooli. Eipä hätä tämännäköinen, sillä tarjolla on myös muuta hyvää, kuten täytettyjä leipiä, suolaista piirakkaa, poromoussekakkua (porohan ei ole lihaa...), salaatteja vapaavalintaisista komponenteista ja tietysti makiaa herkkua.

Salaatti vuohenjuustolla, kylmäsavulohella, ratouillekasviksilla ja kaikella kivalla. Kastikkeena yrttiöljy, juomana tuorepuristettu appelsiinimehu ja vesi.

Kasvissyöjäkin löytää kyllä aineksia brunssin kasaamiseen, mutta pitemmän päälle vaihtoehdot voivat käydä vähiin. Tästä pieni miinus, mutta toisaalta - mitäpä sitä hyvää vaihtamaan.

Latte ja jogurttiannos (= turkkilainen jogurtti, pinjansiemeniä, cashewpähkinöitä, aprikoosia, kuivattuja karpaloita, hunajaa)

Viikonloppuaamun brunssit ovat sulattaneet sydämeni ja niitä tulen harrastamaan ystävien kanssa varmasti jatkossakin. Suosittelen lämpimästi!

Vadelma-sitruuna-, mango- ja greippisorbettia

Ei kommentteja: