lauantai 8. lokakuuta 2011

Suolaa pannukakkuun

Mainiosta Kädenvääntöä-blogista löysin houkuttelevan suolaisen pannarin ohjeen. Toteutin ohjeen vain liian pienessä vuoassa, joten pannari muistitti ehkä enemmän paksua ja muhevaa (argh, kämppikseni A on niiiiiin tartuttanut minuun tuon muhevan...) munakasta. Ei huono juttu sekään ja suunnittelinkin jo ihan ehdan uunimunakkaan tekoa näillä täytteillä. Eivät kai tomaatti, punasipuli, feta ja pesto voi koskaan olla pahasta?!


Suolainen pannari à'la Kädenvääntö


Pohja
4 kananmunaa
8dl maitoa
4,5dl vehnäjauhoja (mulla 2 hiivaleipä ja 2,5 spelttiä)
1tl suolaa
2rkl öljyä

Täytteet
paketti fetaa
punasipuli
kirsikkatomaatteja ja/tai pieneksi hakattuja aurinkokuivattuja tomaatteja
2 valkosipulinkynttä
pestoa, pieniä "nokareita" siellä täällä
Riko munat kulhoon ja vatkaa rakenne rikki. Lisää joukkoon 4dl maitoa ja vatkaa jauhot hiljalleen joukkoon, koko ajan sekoittaen. Vatkaa mukaan loput maidosta, sekä öljy ja suola. Anna turvota 15-30 min. Valmistele sillä aikaa täytteet. Lisää taikina leivinpaperilla vuoratulle pellille ja levitä täytteet tasaisesti. Paista 200-asteisessa uunissa reilut puoli tuntia.

Ei kommentteja: