maanantai 2. syyskuuta 2013

Tällä jaksaa!

Lasillinen rehuja, mutta tämän turvin jaksan pitkälle iltamyöhään, kun kiskaisen naamariin hyvän annoksen iltapäivällä. Ja on vielä niin hyvääkin! Mulla ei ole tällä hetkellä blenderiä käytössä, kun se on niin ruma, hankalasti puhdistettava ja tilaa vievä kapistus, mutta ihan hyvin olen kyllä pärjännyt tehokkaan sauvasekoittimen turvin. Tykkään myös siitä, että mössöni ovat vähän karkeampia, eivätkä aivan sileää luirua. "Crunchy" koostumus tuntuu täyttävän paremmin ainakin omalla kohdalla.
Ehkä jonain päivänä vielä hankin tehokkaan blenderin, mutta tällä hetkellä suhteemme on epäsynkkaavassa tilassa. Sitä odotellessa turvaan vanhaan kunnon 500W Philipsiini.

Mutta sitten reseptiin.



Herukka-lehtikaali-"smoothiehko"

2 lehtikaalin lehteä
1 dl punaherukoita
1 dl mustaherukoita
1 nektariini
1 pieni päärynä (Williamsit ovat nyt nameja!)
2 tl macaa
2 tl lucumaa
1/2 rkl tahinia

Poista paksut ruodit lehtikaalista. Laita kaikki aineet kulhoon/blenderin kannuun ja pistä sileäksi.

Loppuun vielä tunnelma kuva meren rannasta Nallikarista sunnuntaiaamuna klo 5.30. Oli melko seesteistä.

Ei kommentteja: