
Mutta siis tämä kakku, se on hyvää. Varsinkin levättyään yön yli jääkaapissa, se on tosi hyvää.
Myös piparit persimonilla ja Auralla voi pureksia hyvällä halulla!

Piparkakku tuorejuustokuorrutteella avec puolukat&valkosuklaa
Pohja:
250 g voita
3 dl ruokosokeria
4 kananmunaa
7 dl hiivaleipäjauhoja
1 rkl kanelia
2 tl inkivääriä
1 tl kardemummaa
1 tl neilikkaa
2 tl leivinjauhetta
1 1/2 dl turkkilaista jogurttia
Kuorrute:
200 g tuorejuustoa
75 g pehmeää voita
1 1/2 dl tomusokeria
puolukoita (tomusokerissa pyöräytettyinä)
rouhittua valkosuklaata
Vaahdota pehmeä voi ja sokeri, lisää munat vatkaten yksitellen. Lisää sitten sekoitetut kuivat aineet ja turkkilainen jogurtti. Kaada taikina leivinpaperoituun uunipannuun, noin 20x35 cm. Paista 175 asteessa 30-40 min. Anna jäähtyä.
Vaahdota pehmeä voi, tuorejuusto ja tomusokeri kuorrutetta varten. Levitä jäähtyneelle pohjalevylle. Anna levätä mieluusti yön yli jääkaapissa. Ripota päälle puolukoita ja valkosuklaarouhetta tarjoilua varten.
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti