Paprikacouscous
½ dl täysjyväcouscousia
reilu 1 dl vettä
fetojen öljyä
½ paprika
½ sipuli
basilikaa, oreganoa, valkosipulijauhetta, mustapippuria, suolaa
5 oliivia
muutama fetasnacks-kuutio (aurinkokuivattu tomaatti)
(3 rosepippurimarinoitua valkosipulinkynttä)
Kiehauta vettä vedenkeittimellä ja kaada kiehuva vesi couscousin päälle. Anna turvota kannen alla. Kuullota sipuli ja paprika öljyssä, mausta. Sekoita couscous, kasvissekoitus, feta, siivutetut oliivit ja halutessasi siivutetut valkosipulinkynnet. Nauti hyvän leivän kera(hunajaista pellavansiemenleipää valkosipulimajoneesilla päällystettynä).
Maistoin ekan kerran Pirkan luomuoliiveja, joita on joskus tullut hamstrattua. En ehkä suosittele oliiveihin vasta totutteleville, mutta niiden maailmaan jonkin verran tutustunut voi kokeilla. Ainakin mustat(kaikki annokseeni joutuneet taisivat olla mustia) olivat aika vahvan makuisia, ruoassa kuitenkin ihanan vivahteen antavia.
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti