Pestoinen pinaatti-sienipannu
Pesto:
1/2 ruukku basilikaa
2 valkosipulinkynttä
1/2 dl paahdettuja auringonkukansiemeniä
1/2 dl alppijuustoa tms. raastettuna
1 tl valkoista balsamicoa
1/2-3/4 dl oliiviöljyä
ripaus suolaa ja pippuria
1 rs tuoreita herkkusieniä
1 iso sipuli
oliivi-/rypsiöljyä
150 g tuoretta pinaattia
suolaa, mustapippuria, chilijauhetta
Pyöräytä pesto sauvasekoittimella tai vastaavalla. Puolita sienet ja suikaloi sipuli. Paistele kuumalla, kuivalla pannulla, kunnes sienistä irtoaa enin neste. Lisää sitten pannulle pesto ja perään pinaatinlehdet. Paistelen sen verran, että pinaatista haihtuu neste ja homma hieman kiehahtaa kasaan. Tarkasta maku ja lisää halutessasi mausteita.
Tarjoa savukalan kanssa. Jos kala ei innosta, niin heitä pannun sekaan kikherneitä ja keitä annoksen kruunuksi uppomuna (, joka ois kyllä toiminu kala-annoksessakin)!
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti