maanantai 11. maaliskuuta 2013

Papaijan loppu







Vaikka hän olikin hyvin kaunis
sellaisenaan, puolikkaana,
kylmäverisesti pilkoin,
paloittelin.

Kauneus on
vain puoli ruokaa.


(Edit. Olenpa kirjoitellut häröjä. Sitä se oikeuslääketieteen opiskelu teettää...)






Jep jep, tämmöstä tänään...




Papijaa, purjoa, pinaattia
ja vähän muutakin

1/2 papaija
1/2 purjo
1 pkt pinaattia
1/2 kukkakaali
1 satsuma

Kastike:
2 rkl kurpitsansiemenvoita
1 rkl lämmintä vettä (lämmitä vedenkeittimellä 40-asteiseksi)
1 rkl aprikoosiviinietikkaa tai valkoista balsamicoa
ripaus suolaa

Kuori ja pilko papaija ja satsuma, hienonna kukkakaali, suikaloi purjo. Sekoita kastikkeen ainekset keskenään ja yhdistä kaikki ainekset.
Avokado, hampputofu ja artisokanpohjat eivät ainakaan pahenna annosta. Menossa mukana myös mainiot hippikeksit ,tosin viimeiset sellaiset. :(




Ei kommentteja: