torstai 5. huhtikuuta 2012

Tuhannen ja yhden sunnuntain (ja ehkä lauantainkin) brunssit

Tämänkertainen on lähinnä kuvapostaus, jonka tarkoituksena virittää ihmisiä brunssitunnelmiin. Olen ottanut elämäntehtäväkseni levittää tuon jalon ruokailutavan ilosanomaa maailmaan, eikä tämä suinkaan ole ensimmäinen brunssipostaus tässä blogissa. Tällä kertaa kokoilin muutaman kuvan rästibloggauslistastani ja sain samalla käsiteltyä monta kärpästä yhdellä iskulla.

Pitäkää brunsseja, mieluummin vaikka joka viikonloppu, ja nauttikaa ruoasta, toisista ihmisistä ja sunnuntaipäivistä. Nämä hetket saavat ihmisen runolliseksi. 

Miksi minulla kestikin niin kauan, 
että tajusin sen.
Olen luonnostani
brunssi-ihminen.

Paahtokurpitsa-mozzarella-ymsyms-salaattia

Hedelmäsalaatti vadelmilla höystettynä

Suolaista pannaria, pähkinöitä, kuivattuja karpaloita, munia, tuorejuustoa, kasviksia, valkosipulileipää 
Emmin ihnaa avokado-raakatorttua

Jälkiruokakattaus

Turkkilaista jogurttia, hedelmiä ja pähkinöitä Puistolassa

Kuulasta kuplivaa 

Vihersalaatti paistetulla tofulla ja pähkinöillä höystettynä, croissantteja, brietä, lime curdia, marmeladia...

...hedelmäsalaattia, kermavaahtoa, sitruunasyrnikkejä, appelsiinimehua ja kahvia. 
Vihreitä lehtiä, kirsikkatomaatteja, cocktailkurkkuja, aurinkokuivattua tomaattia, vuohenjuustotäytteisiä paahdettuja paprikoita, oliiveja, valkosipulituorejuustoa, täysjyväpatonkia, croissantteja, brietä, kovaa vuohenjuustoa, marmeladeja, taateleita, hedelmiä,  smoothieta, teetä, kahvia ja mutakakkua Villi Puutarhan brunssilla.

Ei kommentteja: