Muutama viikko takaperin minua kohtasi suuri onni, saadessani kaksi 3 litran kattilaa täynnä keitettyä tummaa makaronia kokousmuonitusten ylijäämäantina. Kaikkea sitä meneekin haalimaan. Tästä määrästä saatiin kuitenkin työstettyä talossamme makaronivelliä, parit salaatit pahaa aavistamattomille vieraille, pastapaistosta ja ihan vain pika-annoksia mikrossa tomaattisoosin kera. Iki-ihania hetkiä minulle ja kämppiksille siis.
No ei vain, salaateista ja paistoksesta, jotka itse tehtailin, tuli ainakin kelpo kamaa!
Älä aliarvioi kattilaan paakkuuntuneen makaronin voimaa. |
Pastasalaatti vol 1
keitettyä (tummaa) makaronia
salaattijuustoa
kikherneitä
aurinkokuivattua tomaattia
(punaista) paprikaa
rucolaa ja punamangoldia
paahdettuja porkkanoita (uunissa oliiviöljyn, korianterin, hunajan, suolan ja pippurin kanssa)
sherryviinietikkaa, avokadoöljyä
suolaa, mustapippuria
Pastasalaatti vol 2
keitettyä (tummaa) makaronia
(keltaista) paprikaa
omenaa
(pakaste)herneitä
punasipulia
säilöttyä kalaa öljyssä (siikaa yrttiöljyssä)
fetaa
sitruunamehua, rypsiöljyä
suolaa, mustapippuria
Ja hämmentää, hämmentää!
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti