Minua on viety tukka putkella Suomen laidalta toiselle ja töissäkin tulee käytyä, joten kokkaus- ja bloggausaika on ollut kortilla. Kuittaankin näin ollen menneen kuukauden kuvatunnelmiin keskittyvällä postauksella.
Kesä on myös aikaa, jolloin tietokoneella istuminen on toissijainen harrastus, joten palataan perustellisiimpiin kirjoituksiin iltojen pidetessä.
Työlounas Prisman tiskistä. |
Kesälauantain ruokapidot:
Minttuinen feta-kuskus |
Mansikka-chevre-avokado-kurkku-ymsyms-salaatti. |
Lohi-pastasalaatti. |
Syömässä Seskarö Wärdshus -nimisessä ravintolassa noin 2+0 km Haaparannasta etelään.
Ankanmaksaa ja portviini-viikunoita. |
Poron ulkofilee (mahtava kypsyys!), primöörejä ja perunatimbaali. |
Creme brulee ja mansikkasalaatti. |
Hasselpähkinäjäätelöä suklaabrownien ja vadelmajuoman kera. |
Vuohenjuustoa ja kirsikoita salaatissa. |
Kesäpiknik Nallikarissa. |
Ah, raparperia. |
Pikaillallinen 85 kilometrin pyörälenkin päälle: mozzarellaa, mansikoita, retiisiä, vihreitä ja kurpitsansiemeniä salaatissa. |
Primööripastaa ja paistettua haukea, valkosipulivoipatonkia. |
Kiehautettua ja makeutettua raparperia, mansikoita, vadelma-valkosuklaalla höystettyä jogurttikerma-vaahtoa ja keksin muruja. |
Hyväksi lopuksi - gourmetia tien päällä. |
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti