Nam!
Ugh, olen puhunut.
Raparperi-vadelmapiirakka
125 g voita
1/2 dl inkkarisokeria
1 kananmuna
2 dl ruisjauhoja
2 dl vehnäjauhoja
Täyte:
n. 3 dl raparperin paloja
200 g pakastevadelmia
n. 1/2 dl vettä
1 1/4 dl inkkarisokeria
1/2 dl perunajauhoja
Vaahdota pehmeä voi ja sokeri, lisää muna vatkaten. Sekoita joukkoon myös kuivat aineet ja painele taikina leivinpaperoidun piirakkavuoan pohjalle ja reunoille. Sekoita kattilassa vesi, perunajauhot, sokeri, vadelmat ja raparperi ja kiehauta seos. Kaada hieman jäähtynyt kiisseli piirakkapohjalle ja paista koko konetta 200 asteessa puolisen tuntia. Tarjoa vaniljajäätelön kanssa.
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti