Kesäkaalia, punasipulia, pestoa, pastaa, mehevät jauhelihapihvit = lauantailounas.


(Tarjosi minulle mm. mansikoita, pihvejä, riisipuuroa, jälkiruokakulhot, postikortteja ja pikaliimaa.)

Oikeastaan koko Ykspihlaja = kesäpäivä ja vapautunut, rento tunnelma.
Tuoretta kaura-hunajaleipää, haukipihvit, perunasalaatti ranskankermalla = rento, mutta juhlava illallinen.

Ahvenanmaan pannukakku, raparperihillo, mansikat ja kermavaahto = kahvihetken nautinto.


Räsymatot, piharakennuksen tuoksu, tuore raparperi-mansikkapiirakka ja santsikuppi = kaupungin sympaattisin kahvila, Saha.


Vadelma-lakritsi + kookos eli Sian taivaalliset jäätelöt suomenruotsalaisidyllin keskellä = Cafe Bryggan, Öja.


Ei kommentteja:
Lähetä kommentti