Kesäkaalia, punasipulia, pestoa, pastaa, mehevät jauhelihapihvit = lauantailounas.
(Tarjosi minulle mm. mansikoita, pihvejä, riisipuuroa, jälkiruokakulhot, postikortteja ja pikaliimaa.)
Oikeastaan koko Ykspihlaja = kesäpäivä ja vapautunut, rento tunnelma.
Tuoretta kaura-hunajaleipää, haukipihvit, perunasalaatti ranskankermalla = rento, mutta juhlava illallinen.
Ahvenanmaan pannukakku, raparperihillo, mansikat ja kermavaahto = kahvihetken nautinto.
Räsymatot, piharakennuksen tuoksu, tuore raparperi-mansikkapiirakka ja santsikuppi = kaupungin sympaattisin kahvila, Saha.
Vadelma-lakritsi + kookos eli Sian taivaalliset jäätelöt suomenruotsalaisidyllin keskellä = Cafe Bryggan, Öja.
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti