sunnuntai 27. helmikuuta 2011

Brunssi


Brunssi - mikä ihanan rento tapa lopettaa viikko. Miksei tätä ole tehty aiemmin?!



Pöydässä siis peruna-sipulimunakasta eli tortillaa, muhevaa leipäkoneleipää, kasviksia, vuohenleipäjuustoa, croissantteja ja vadelmahilloa, hedelmäsalaatti, turkkilaista jogurttia, hunajapaahdettuja pähkinöitä ja kuivahedelmiä, minttusuklaamuffinsseja...


Eksoottinen hedelmäsalaatti

1 mango
4 sharonia
1 granaattiomena
1 ananas
1 pienen sitruunan mehut
1 pss karhunvatukoita alias boysenmarjoja

Paloittele hedelmät, sekoita mukaan sitruunamehu ja puolijäiset karhunvatukat.


Hunajapähkinämix

100 g manteleita
100 g hasselpähkinöitä
100 g pistaasin sydämiä (tai muita pähkinöitä)
3-4 rkl hunajaa

5 kuivattua viikunaa
n. 1 dl rusinoita
n. 1 dl banaanilastuja

Rouhi vähän pähkinöitä ja laita uunipellille. Valuta päälle hunaja, sekoita ja paahda välillä sekoitellen 200 asteessa n. 20 min. Varo polttamasta!
Pieni viikunat ja banaanilastut ja sekoita hedelmät lämpimiin pähkinöihin. Tarjoa lämpimänä tai jäähtyneenä turkkilaisen jogurtin ja hedelmäsalaatin kanssa.

Brunssin järjestäminenkin on superhelppoa! Tarvii vain ajan, paikan ja ystävät. Ehkä vähän voi etukäteen sopia, kuka tuo mitäkin, mutta siinäpä se onkin. Tätä lisää!

Ei kommentteja: