Tässä keittiössä väreillä on väliä! Käytössä kasviksia monipuolisesti sesongin tuotteita suosien. Ja aina on aikaa pienelle ruokajuhlalle!
sunnuntai 7. joulukuuta 2014
Pateeta ja karpaloa
Todella nopeat ja herkulliset alkupalat! Tykkäisin tehdä kotona maalaispateeta, mutta satsista tahtoo helposti tulle sen verran kookas, että kahden hengen taloudessa sitä tahtoo jäädä kulkumaan nurkkiin ja lopulta biojätteeseen. Lähimarketissamme sattui olemaan lihatiskissä käärö pateeta, joten päätin ratkaista pateeongelmani ostamalla valmiin palan siitä. Kotona keittelin lisäksi hieman karpalohilloketta ja näistähän tuli oiva makupari ohuen ruisnäkkileivän päällä.
Tilaa:
Lähetä kommentteja (Atom)
1 kommentti:
Yhyhyyyyyyy maksaa :""""(
Lähetä kommentti