Aura-piparipalleroiden reseptin olen joskus jossain nähnyt ja koitin nyt jäljitellä näköhavaintoani. Piparimuru olisi saanut olla hieman rouheampaa, niin rakenne ei olisi niin tiivis, ja omaan makuuni sinihomejuuston makua enempi. Ensi kerralla viisaampana!
Persimon-briepiparit
hyviä piparkakkuja
persimonia
brietä
Aura-piparipallot
100 g Aura-juustoa
50 g maustamatonta tuorejuustoa
5-6 piparkakkua
Murskaa piparkakut (en suosittele sauvasekoitinta, esim pakastepussin sisälle ja hakkaile kaulimella tai vastaavalla), murustele Aura ja sekoita keskenään. Muotoile palloiksi, paina cocktail-tikkuun ja korista vaikkapa karpaloilla.
Fiilistelin myös kirjastosta lainaamaani Herkullista joulua -kirjaa, joka on ruotsalaisen Allt om mat -lehden resepteistä laadittu. Hyvältä näyttää ja joulumieli eikun kasvaa!
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti