Sukho Thain pad thai tofulla. |
Helmin pad thai katkaravuilla |
Pad thai à la Helmi
1 porkkana
lohko kerakaalia
pätkä purjoa
2 valkosipulinkynttä
1 punainen chili
kasviöljyä
2 kananmunaa
1-2 tl punaista currytahnaa
1 rkl intiaani-/fariinisokeria
reilu loraus teriyaki-kastiketta (2 rkl?)
200 g munanuudeleita
1 dl suolapähkinöitä
150 g katkarapuja
1/2 limen mehu
hienonnettua persiljaa/korianteria
Keitä munanuudelit, huuhtele siivilässä hyvin. Suikaloi porkkana ja kaali, hienonna valkosipuli ja chili. Kuullota kuumalla pannulla muutama minuutti. Riko mukaan kananmunat ja sekoita kokkelimaiseksi. (Laske lämpöä, etteivät rehut kärähdä.) Lisää sitten nuudelit, currytahna, sokeri, teriyaki ja pähkinät. Nostele niin, että kaikki ainekset sekoittuvat hyvin. Lopuksi lisää katkaravut, limemehu ja hienonnettu persilja/korianteri. Kuumenna (, mutta älä liikaa, etteivät katkikset sitkisty).
2 kommenttia:
Ihanaa, nam, näyttää tosi hyvältä. Mitenhän minä olen missannut koko Sukho Thain, pitääpäs käydä testaamassa se itsekin. :)
En itsekään ole kovin monesti käynyt, mutta mielestäni hinta-laatusuhde on paikassa hyvä!
Lähetä kommentti