Tuplasuklaa-brownie (esikuvansa on Makusta)
200 g voita
200 g tummaa suklaata
2 dl inkkarisokeria
4 munaa
3 dl hiivaleipäjauhoja
1/2 dl kaakaojauhetta
1 tl leivinjauhetta
ripaus suolaa
kourallinen saksanpähkinöitä rouhittuna
80 g valkosuklaata rouhittuna
80 g appelsiini-tummasuklaata (tms) rouhittuna
Sulata tumma suklaa ja voi teräskulhossa vesihauteessa. Anna jäähtyä kädenlämpöiseksi. Sekoita suklaa-voisulaan sokeri ja munat. Yhdistä toisessa kulhossa vehnäjauhot, kaakaojauhe, leivinjauhe ja suola.Lisää kuivat aineet taikinaan yhdessä suklaarouheiden ja pähkinöiden kanssa. Kääntele taikina sekaisin. Kaada taikina leivinpaperoituun uunivuokaan (n. 20 x 25 cm). Paista brownieta 150-asteisen uunin keskitasolla noin 25-30 minuuttia.
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti