lauantai 5. huhtikuuta 2014

Poro-rieskarullat

Kokkolasta löytyi hyvää, kuitupitoista ohutta rieskaa, jota nappasin muutaman pussin mukaan rieskarullien teko mielessäni. En oikein perusta ohuesta rieskasta sinältään syötynä, olen tottunut vähän vahvempaan ja sitkaampaan ohrarieskaan kotona päin. Rieskarulliksi nämä ohuet "lettuset" kuitenkin taipuvat kivasti ja niitä on joskus hauska pyöräyttää tarjolle. 



Poro-rieskarullat

ohutta ohrarieskaa

200 g maustamatonta tuorejuustoa
50 g valkosipulituorejuustoa
100 g kylmäsavuporoa
1/2 suippopaprika
3/4-1 maustekurkku 
persiljaa

Hienonna poro, paprika, kurkku sekä persilja. Sekoita täytteen aineet keskenään. Levitä rieskat foliolle levyksi ja niiden päälle porotäyte. Rullaa koko komeus tasaisesti rullaksi ja kääri kylmään vetäytymään yön yli. Leikkaa rulla siivuiksi tarjoilua varten. 





1 kommentti:

Anna Sofia kirjoitti...

Haha, täälläkin sama vika! Mikään rieska ei maistu oikeen miltään, kun on tottunut mummon ihaniin ohrarieskoihin, oi. Se rakenne on niin eri. Täydellinen. :)

Mutta tää oli kiva ohje!