Mutta argh, ei nälkäkuoleman partaalla jaksa kikkailla pinaatti-vuohenjuustolasagnea, pinaatti-perunapaistosta, pinaattikeittoa tai juuri mitään pinaatti-muutakaan! Paitsi ehkä jotain pinaatti-hyrskynmyrskyä, joka valmistuu pannulla noin kahdessa ja puolessa minuutissa. Bingo!
Vähän hirvitti tyhjentää koko 250 g pinaatinlehtiä paistinpannulle kooksöljyn kanssa, mutta kummasti pikku lämmittely supisti läjän tilavuutta. Sekaan vielä vähän puolitettuja kirsikkatomaatteja ja auringonkukansiemeniä, suolaa, pippuria ja sitruunamehua, niin avot! Lautaselle mukaan savusiikaa, nokare ranskankermaa ja ruisleipää.
Elän taas.
Pinaatti-hyrskynmyrskyn kahdessa ja puolessa minuutissa
ronskisti kylmäpuristettua kookosöljyä (noin 2 rkl)
250 g pinaattia
250 g kirsikkatomaatteja
2-3 rkl auringonkukansiemeniä
1 rkl sitruunamehua
suolaa, mustapippuria
Kuumenna kookosöljy, heitä huuhdellut ja valutetut pinaatinlehdet pannulle. Lisää myös puolitetut kirsikkatomaatit ja siemenet, kun pinaatista on haihtunut nestettä ja pannulle taas mahtuu... Mausta lopuksi sitruunamehulla, suolalla ja pippurilla oman maun mukaan.
Ilta-aurinko heijastuu kivasti naapuritalon ikkunoista minunkin ilokseni. |
1 kommentti:
Voi ihana ilta-aurinko! Ja hyvännäköstä ruokaa :) Vois ostaa joku päivä pinaattia...
Lähetä kommentti